314 - ExposƩ

Išdiskutuotos ir uždarytos temos. Naujokams perskaityti būtina, kad neuždavinėtumėt kvailų klausimų.

314 - ExposƩ

Standartinė wajkas » 2007 Kov 29, Ket 08:43

Hurley is suspicious of Sawyer's involvement in an island mystery. Meanwhile, Sun learns the truth about her past kidnapping attempt by "The Others."
Vartotojo avataras
wajkas
HIM

Standartinė wajkas » 2007 Kov 29, Ket 09:02

Įtariu, kad antro sezono serija su Charlio vizijomis pagaliau susilaukė konkurento. Seriją galima prilyginti serialui, kuriame Nikki filmavosi - toks pats apgailėtinas "detektyvas". Džiugu, kad atsikratė naujais veikėjais, kurie, mano nuomone, tik gadino serijas.
Vartotojo avataras
wajkas
HIM

Standartinė mariuxd » 2007 Kov 29, Ket 10:15

Geriausia vieta, tos 10 sekundžių, kai pamatėm Beną ir Juliet. :roll: Dar buvo pora juokingų vietų (pavyzdžiui, pačioj pradžioj: "Guest stars have to die" ar panašiai). Šiaip nieko gero. Jei dar kaip nors tie du iš po žemių prisikels, tai išvis galėjo ir nerodyt šito epizodo.
Vartotojo avataras
mariuxd
Otheris

Standartinė ripa » 2007 Kov 29, Ket 11:58

na, ne pati geriausia serija:) bet idomu buvo paziuret is kitu akiu (tiesiogiai), kaip viskas vyko:) buvo ir juokingu vietu. pati prasciausia serijos vieta - abu tie veikejai. nzn... lopu lopai:/ gerai, kad tokiu budu numarino (tikekimes)..
ripa
Dharma Initiative

Standartinė SEkeR » 2007 Kov 29, Ket 12:46

aha kazkokie duxelei jie abu bet man tj patiko kai atsimerke ta Nikki ir uzmete ant galwos smelio jai ir nepatiko del to kad ten ne i tema iterpe tuos wisokius nu kad Sun ant galwos maisa uzdejo Charlie's ir t.t.
SEkeR
Surviveris

Standartinė Nesta » 2007 Kov 29, Ket 14:41

Hm.. lenda nauji personazai, kurie kaip bebutu nekeista zinojo daug daugiau nei kai kurie musu mielieji Jackai, Keites ir Lockai.:D Ir lektuva Nikki su Paulo rado anksciau uz Lock'a ir hatcha kaip supratau (jei neklystu). Niu bet truputi erzina kad nauji zmones lenda kuriu nerode visiskai per tuos trys su puse sezono.:) Bet smagu buvo sugryzti i pirmo sezono pradzia ir dar karta paspoksoti i ka tik suduzusi lektuva ir visa ta katastrofa siek tiek kitu kampu.

rrrr.. pabaiga kaip visuomet intriguojanti.. baisu butu but gyvam uzkastam. Brr.. Na bet jie bent laimingi mirs, tarp savo deimantu.:D
O apie Locko teva taip ir nieko neparode. To ir turejom tiketis. Erzina mus kurejai. :shock:

PS smagu jog vel galejau Boone isvysti. Paiilgau jo.:D Faina kad i Lietuva uzsukes buvo.
Paskutinį kartą redagavo Nesta 2007 Kov 29, Ket 14:52. Iš viso redaguota 1 kartą.
Vartotojo avataras
Nesta
Žiūrovas

Standartinė jankofobas » 2007 Kov 29, Ket 15:12

Būtų įspūdinga, jei kitoj serijoj ta merga sugebėtų išsikapanoti iš po smėlio (o gal abu bendromis pastangomis išsikapanos :) ). Šiaip serija tai tikrai nebuvo pati geriausia, bet nebuvo ir blogiausia. Ramiai laukiu kito ketvirtadienio...
"The South Shall Rise Again"
Vartotojo avataras
jankofobas
Temple other'is

Standartinė dymonaz » 2007 Kov 29, Ket 15:16

Net čarlio vizijų serija buvo geresnė.

Aš esu labai optimistas iš esmės ir labai labai labai tikiuosi, kad kitą savaitę prodiuseriai per podcast'ą pasakys, kad čia darė tik bajerį. Tipo pasityčiojimą iš lievų serialų (kaip tas pats Expose). Arba kad pvz. padarė tokią seriją, kad suprastume, kad visos kitos serijos, kurios yra Lost tai yra visai geros (tipo "in your face - pažiūrėkit kaip gali būti blogai"). Ir šiaip. Kraupu. Dialogai visi tokie lame (gerai, kad bent pora gerų eilučių buvo: "forensics hatch" ir "desmond, your superhero powers are kinda lame")

Dar sudiorgino, kad Paukki žinojo apie hatchą. Blin. Tai kas dar ką žino? Užknisa kai traukia iš rankovės. Tipo sakė "oi čia buvom šitą seriją nuo pat sezono pradžios suplanavę". Mano atsakymas: "blogesnio plano būti negalėjo". Čia šita serija buvo reikalinga tik tam, kad parodyti, kad Paulo žinojo, kad Benas su Juliet turi priėjimą kažkokiais slaptais tuneliais iki Pearl'o? Dėl tų 10 sekundžių tokį mėšlą visam sezonui reikėjo padaryt? T.y. įkišti lievus characterius, kurie NIEKAM nepatinka, pastoviai juos rodyti ir dar apie juos seriją padaryti. Thanks but no thanks.

Ir dar kas blogiausia, kad kai būna flashbackai - tai paprastai pasakoja kokią nors atskirą istoriją. Ir tos atskiros istorijos būna visai įdomios ir neblogos gana dažnai. O šita "flashbackų" istorija - tai "nužudėm maušelį, pavogėm deimantus, pametėm deimantus, suradom deimantus, nusižudėm viens kitą" tai yra TOKS mėšlas, kad trūksta žodžių. Fakin Vakarų Vaikiki ir Atskalūnas geresnes istorijas rodo. Ir visas tas detektyvas... fui.

Vienintelis dalykas, kuris man patiko tai, kad Čarlis pats prisipažino ką padarė, o ne myžo į batą. Manau kaip personažui tai yra labai didelis žingsnis. Čia aišku galbūt dėl to, kad mirties bijo... Ale vistiek. Patiko.

Dar vienas dalykas, kuris man užstrigo tai yra Arzt'o frazė: "I found 20 new species" - ar čia tik jam nauji? Nes man kažkaip atrodo, kad čia užuomina į tai, kad sala buvo atskirta milijonus metų ir ten iš esmės kitokia evoliucijos eiga vyko. Paaiškintų truputį ir tą keturpirštę koją.

Overall serijos vertinimas - du variantai (nežinau, kuris teisingas):
a) jeigu tai buvo bajeris ir prodiuserių pasityčiojimas iš kitų ir iš mūsų (jūsų) - tada tai buvo šūdina serija, bet geri namiokai
b) jeigu tai buvo suplanuota kaip "labai įdomi" serija... well. tai buvo pati šūdiniausia serija visame Lost. Neįsivaizduoju blogesnės. Ir ji buvo TIEK DAUG žemiau negu visos kitos, kad trūksta žodžių. Aš jau tikrai mieliau žiūrėčiau kokį nors Nashą Bridge'ą, negu tokį šūdiną Lost. FFS. tfu ble.
<..> to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. Alvar Hanso

heroes.lt :: draugas.tv :: fringe.lt :: prisonbreak.lt
Vartotojo avataras
dymonaz
HIM

Standartinė Naya » 2007 Kov 29, Ket 15:19

Gerai, posdcaste nemelavo - serija verta "suolio per rykli"... Pirmiausia, buvo juokinga matyti Paolo ir Nikki visur: hatch'e, prie lektuvo, stebejimo kambariuke. Paolo mate Otherius, girdejo ju planus pagrobti Jack'a ir niekam nieko nesake? Toks jausmas, kad jie abu gyveno vien del saves, visiskai nepriklausydami bendruomenei. Isvis ju storyline'u nereikejo kisti. Visas tas dalykas su vorais atrode nelostiskas, apskritai serija labai keista, net sunku komentuoti. Tikiuosi, jie neprisikels is mirusiu.

Ten Arzto susukimas" The pigs are walking" buvo uzuomena a "Animal Farm"? :)
Vartotojo avataras
Naya
Temple other'is

Standartinė dymonaz » 2007 Kov 29, Ket 15:23

Na manau, kad jie ir buvo dviese. Sun/Jin porelė irgi galėjo taip nusibaigti. Nors Hurley sakė, kad jie buvo "geri man". Bet Sawyerio pastaba "who the hell are you" manau ne be reikalo yra. Galima aišku žiūrėti ir iš kitos pusės - mūsų pagrindiniai gyvena sau. Ir, gerai sakai, animal farm - pigs are walking.

Hmmm. Linkstu link bajerio/pasityčiojimo versijos. Sawyeris skaito Agata Christie - pigus detektyvas palygint su "gudriom" ir "ypatingom" knygom kurias matėme anksčiau ;)
<..> to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. Alvar Hanso

Vartotojo avataras
dymonaz
HIM

Standartinė Naya » 2007 Kov 29, Ket 15:33

O man idomu, is kur ten tu knygu tiek? :) Kazkas visa lagamina gabenosi ar ka? Vos ne kiekvienoje serijoje - naujas virselis.

Tos Sawyer'io pastabos "who the hell are you" is pradziu budavo juokingos, bet sioje serijoje truputi persistengta. Galu gale, visi gyveno viename camp'e ir ~40 zmoniu bendruomene bent kazkiek turejo vieni kitus pazinoti. Jin/Sun butu galeje atsiskirti del kalbos barjero+kulturiniu dalyku. Kaip matom dabar, jie nera kazkokie savanaudziai, kuriems visiskai dzin, kad kazka nori pagrobti. O sitie naujokai tai...
Vartotojo avataras
Naya
Temple other'is

Standartinė Allianz » 2007 Kov 29, Ket 15:45

jum gal jau lost atsibosta, tai ir varot ant kiekvienos serijos. man pvz sita serija buvo super, kuo toliau tuo idomiau, o pabaiga is vis unreal, taip ir reikejo tiem asilam. gal kas serijose vis atrodo silpniau tai sojerio ir hurley dialogai, visiskai neidomu ka sneka.
4 8 15 16 23 42
Vartotojo avataras
Allianz
Workman'as

Standartinė Naya » 2007 Kov 29, Ket 15:54

Nu nezinau, bendram serijos kontekste Hurley ir Sawyer'is bent kazkiek gelbeja padeti! Ir tu matyt neskaites, kaip dymonaz varo (gerai, argumentuotai peikia) ant pb ;)

Myliu Lost ir turbut mylesiu, net jei visai nusivaziuos ir ziuresiu iki galo. Bet visos serijos puikios negali buti. Ana buvo gera, sita - prasta. Tikekimes, cia buvo kazkokia kureju aukstesne mintis. Nes jei jie zinojo, kad serija nepatiks liaudziai, kam isviso ja leisti i eteri? Nieko, be ko negaletume gyventi, nesuzinojome.

Beje, pastebejot, kad labai daug spoileriu neissipilde? Bent jau is spoilerfix.com
Vartotojo avataras
Naya
Temple other'is

Standartinė dymonaz » 2007 Kov 29, Ket 16:04

Kuris tau spoileris neišsipildė? IMHO tik vienas. Bet jis dar gali išsipildyti. Septintame zombių sezone ;)

Varyti reikia. Reikia kalbėti viską taip kaip yra - jeigu rodo šūdą, tai reikia ir sakyti, kad rodo šūdą, o ne apsimesti, kad "oj kaip gerai - vistiek Lost". galbūt po dar penkių epizodų kai turėsim daugiau informacijos ir šitas epizodas neatrodys toks jau blogas - buvo jau taip ne kartą man. bet šiuo momentu tai man atrodo, kad čia buvo blogas epizodas - nors pvz. 7-12 man tikrai patiko.

Beje kalbant apie Beną ir Juliet - gavom tikrą galutinį atsakymą, kad otheriai žinojo apie the swan ir apie mygtuko spaudymą. ir kad Benas pakliuvo į surviverių nelaisvę savo noru - ir aišku su tikslu. labai konkrečiu :) ir šiaip visas planas su michael'u - genialu :) atsakymai, dudes! atsakymai!

Vartotojo avataras
dymonaz
HIM

Standartinė Naya » 2007 Kov 29, Ket 16:19

Nu gerai, gal ne daug, bet Paolo nebuvo nusautas i galva, bent as nemaciau (arba praslydo pro akis) "gay character" (nors nesiskundziu del to). Dabar pamasciau, kad spoileris, kad bus atskleista didele mitologine salos paslaptis yra susijes su tais vabalais :) (reiskia sitas issipilde)
Vartotojo avataras
Naya
Temple other'is

Standartinė dymonaz » 2007 Kov 29, Ket 16:50

Na dėl "gay character" tai yra pradzioj (vos girdimas) shannon komentaras boone'ui stiliuje "stop flirting with random guys" - žodžiu boone'as gėjus. šiaip tai apie gėjų kažkaip laukiau, kad ten bus foileris.

Dėl nušovimo - vėlgi kažkaip nujaučiau, kad ten foileris. Ypač po to kai apsispoilinau, kad bus su vorais :)

Dėl salos paslapties - um. man tai mitologinis klausimas būten yra tai, kad otheriai žinojo apie swan ir kad benris pats suplanavo viską. žodžiu patvirtino teorijas :)

Vartotojo avataras
dymonaz
HIM

Standartinė ripa » 2007 Kov 29, Ket 16:52

as nesakiau, kad serija sudas. paprasciausiai ne pati geriausia. kodel? del tu durniu dvieju veikeju:) o Sawyer ir Hurley dialogai, kaip tik idomus buvo:) visokios ten Hurlio kalbos per laidotuves ir pns. nezinau, bet man jis juokingas (geraja prasme). kaip ir sakiau, buvo idomu paziuret is kitu akiu, be to, kai rode praeiti visada galvojau.. hmm idomu, kaip jie cia taip ta pacia scena vel padare. o gal jau pries tai buvo sugalvoje (ypac kur lektuvo nuolauzos).. etc etc:)

edit: kartu su dymonu postinom, tai kad nebutu dvieju is eiles komentaru

dymonaz rašė:Dėl salos paslapties - um. man tai mitologinis klausimas būten yra tai, kad otheriai žinojo apie swan ir kad benris pats suplanavo viską. žodžiu patvirtino teorijas :)

a, taip. del sito, tai kaip ir aisku dabar, kad Benas specialiai pateko pas surviverius. idomu ar tik viska taip ir planavo.. per galva gaut tiek:)
ripa
Dharma Initiative

Standartinė dymonaz » 2007 Kov 29, Ket 16:57

taigi yzi tas scenas padaryt! pasižiūrėk - visi crash ir pan kadrai, kuriuose matosi tie du maušeliai yra close-up'ai - fono visiškai nesimato, arba matosi minimaliai. O po to tik bereikia primontuoti sumaišant to kas jau parodyta ir viskas :) aš su adobe premiere padaryčiau tai. hmmm. mintis! :)

Vartotojo avataras
dymonaz
HIM

Standartinė ripa » 2007 Kov 29, Ket 17:04

hehe nu tarkim del to photoshop. man vis tiek idomu buvo:P

dymonaz rašė:Dar vienas dalykas, kuris man užstrigo tai yra Arzt'o frazė: "I found 20 new species" - ar čia tik jam nauji? Nes man kažkaip atrodo, kad čia užuomina į tai, kad sala buvo atskirta milijonus metų ir ten iš esmės kitokia evoliucijos eiga vyko. Paaiškintų truputį ir tą keturpirštę koją.

hmm. na, sakyciau pakankamai normalu, kad saloje "kazkur toli" evoliucija vyko siek tiek kitaip, nei kitur. pavyzdziui, tam paciam Madagaskare, kuris nera taip toli nuo Afrikos, pakankamai daug nematytu rusiu gyvunu. Sita sala, sakyciau, dar nuosaliau nuo visko, nei ta pati Australija. I Australija su valtelem uzklysti bent daugiau sansu buvo pirmyksciams zmonem is visokiu Indoneziju ir kitu salu pakeliui i Australija (kazkokia ten yra teorija, kaip zmones per salas is Azijos i Australija pateko. neatsimenu tiksliai, todel daugiau nelabai ka ir yra komentuot).
ripa
Dharma Initiative

Standartinė jankofobas » 2007 Kov 29, Ket 17:35

dymonaz rašė:Beje kalbant apie Beną ir Juliet - gavom tikrą galutinį atsakymą, kad otheriai žinojo apie the swan ir apie mygtuko spaudymą. ir kad Benas pakliuvo į surviverių nelaisvę savo noru - ir aišku su tikslu. labai konkrečiu :) ir šiaip visas planas su michael'u - genialu :) atsakymai, dudes! atsakymai!

Hm, o man atrodo, kad otheriai nelabai ką nutuokė apie mygtuką. Tai yra, jie žinojo, kad mygtukas egzistuoja, bet nelabai žinojo, kas gali įvykti, jei jis nebus laiku paspaustas. Logiškai mąstant, otheriai bijodami purple skies reiškinio turėjo patys rinkti skaičius į kompiuterį ir saugoti hatchą nuo įsibrovėlių. Gal jie tikėjo, kad mygtukas tėra kažkoks psichologinis dėmesio nevertas Dharmos projektas? Greičiausiai jie net nenutuokė, kad lėktuvas nukrito dėl Dezmondo "aplaidumo". O tai rodo, kad otheriai apie Dharmos projektus išmano ne ką daugiau nei surviveriai ir kad otheriai yra nesusiję su Dharma...
"The South Shall Rise Again"
Vartotojo avataras
jankofobas
Temple other'is

Kitas

Grįžti į Archyvas

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių