dymonaz » 2007 Kov 29, Ket 15:16
Net čarlio vizijų serija buvo geresnė.
Aš esu labai optimistas iš esmės ir labai labai labai tikiuosi, kad kitą savaitę prodiuseriai per podcast'ą pasakys, kad čia darė tik bajerį. Tipo pasityčiojimą iš lievų serialų (kaip tas pats Expose). Arba kad pvz. padarė tokią seriją, kad suprastume, kad visos kitos serijos, kurios yra Lost tai yra visai geros (tipo "in your face - pažiūrėkit kaip gali būti blogai"). Ir šiaip. Kraupu. Dialogai visi tokie lame (gerai, kad bent pora gerų eilučių buvo: "forensics hatch" ir "desmond, your superhero powers are kinda lame")
Dar sudiorgino, kad Paukki žinojo apie hatchą. Blin. Tai kas dar ką žino? Užknisa kai traukia iš rankovės. Tipo sakė "oi čia buvom šitą seriją nuo pat sezono pradžios suplanavę". Mano atsakymas: "blogesnio plano būti negalėjo". Čia šita serija buvo reikalinga tik tam, kad parodyti, kad Paulo žinojo, kad Benas su Juliet turi priėjimą kažkokiais slaptais tuneliais iki Pearl'o? Dėl tų 10 sekundžių tokį mėšlą visam sezonui reikėjo padaryt? T.y. įkišti lievus characterius, kurie NIEKAM nepatinka, pastoviai juos rodyti ir dar apie juos seriją padaryti. Thanks but no thanks.
Ir dar kas blogiausia, kad kai būna flashbackai - tai paprastai pasakoja kokią nors atskirą istoriją. Ir tos atskiros istorijos būna visai įdomios ir neblogos gana dažnai. O šita "flashbackų" istorija - tai "nužudėm maušelį, pavogėm deimantus, pametėm deimantus, suradom deimantus, nusižudėm viens kitą" tai yra TOKS mėšlas, kad trūksta žodžių. Fakin Vakarų Vaikiki ir Atskalūnas geresnes istorijas rodo. Ir visas tas detektyvas... fui.
Vienintelis dalykas, kuris man patiko tai, kad Čarlis pats prisipažino ką padarė, o ne myžo į batą. Manau kaip personažui tai yra labai didelis žingsnis. Čia aišku galbūt dėl to, kad mirties bijo... Ale vistiek. Patiko.
Dar vienas dalykas, kuris man užstrigo tai yra Arzt'o frazė: "I found 20 new species" - ar čia tik jam nauji? Nes man kažkaip atrodo, kad čia užuomina į tai, kad sala buvo atskirta milijonus metų ir ten iš esmės kitokia evoliucijos eiga vyko. Paaiškintų truputį ir tą keturpirštę koją.
Overall serijos vertinimas - du variantai (nežinau, kuris teisingas):
a) jeigu tai buvo bajeris ir prodiuserių pasityčiojimas iš kitų ir iš mūsų (jūsų) - tada tai buvo šūdina serija, bet geri namiokai
b) jeigu tai buvo suplanuota kaip "labai įdomi" serija... well. tai buvo pati šūdiniausia serija visame Lost. Neįsivaizduoju blogesnės. Ir ji buvo TIEK DAUG žemiau negu visos kitos, kad trūksta žodžių. Aš jau tikrai mieliau žiūrėčiau kokį nors Nashą Bridge'ą, negu tokį šūdiną Lost. FFS. tfu ble.