Faithless rašė:Tai va, vyručiai, žinokit - kai sekantį kartą eisit pas panas, neškitės saulėgrąžą ir minimum 6 skarbonkes alaus)
Jei rimtai, lyg ir nieko serija, tik man pradeda vėžį varyt personažas pavadinimu Kate Austin - pradedant jos išraiškomis, ir baigiant jos role seriale. Gal yra kokios peticijos pasirašymui, kad ją išbrauktų iš serialo?

Faithless rašė:...man pradeda vėžį varyt personažas pavadinimu Kate Austin - pradedant jos išraiškomis, ir baigiant jos role seriale. Gal yra kokios peticijos pasirašymui, kad ją išbrauktų iš serialo?
martis1526 rašė:Ką tau išbrauks, jeigu jau filmuoja paskutinį epizodą?![]()
Faithless rašė:martis1526 rašė:Ką tau išbrauks, jeigu jau filmuoja paskutinį epizodą?![]()
Sorry, paskutinį?
Tai kad epizodų gal 16, ar kiek ten sumoj yra..
Rocking rašė:A man Kate patinka. Tiek kaip moteris, tiek kaip personažas.![]()
Iš esmės nesuprantu Widmoro psichologijos. Jis tiek prieš palaikiusius Jacobą, tiek prieš palaikančius Nemesis... Kam jam visus žudyt?.. O gal Nemesis su Widmoro susimokę?
Šiaip man patiko flash'ai apie Sawer'į. Dar kart parodo, kad nesudužus 815 viskas vyksta atvirkščiaiIr šiaip jam mentu labiau tinka būt, nei sukčium...
P.S. Kai Claire užšoko and Kate vos neprišikau
MACD rašė:Gal Widmoras išplaukė ne 3 dienas atgal, o prieš mėnesį? Gal, bet Sawyeris saloje atsirado prieš 3 dienas, ir Widomoras žinojo, kad būtent Sawyeris bus saloje ir būtent su juo norėjo kalbėti. Ir kitas dalykas –jei išplaukė prieš savaitę ar mėnesį – iš kur sužinojo (turėjo žinoti, nes priešingu atveju čia kaip žaisti loterijoje 1 prieš milijardinę tikimybę), kad 70-tuose vandenilinė bomba bus susprogdinta ir Sawyeris artsidurs būten šiuo laiku (t.y. 3 d atgal) saloje?
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių