http://www.lostfilmas.lt/subtitrai/
Uzeikit, nesidrovekit
vaidiz rašė:O tai kaip as cia suprantu reikia ziureti pati epizoda ir kartu skaityti lietuviskus subtitrus kitame lange? Tad reikia spaudineti alt-tab, arba susimazinti abu langus per puse. O neina taip padaryt, kad tie subtitrai eitu ziurint epizoda apacioje? Kaip buna subtitrai iprastai.

martis1526 rašė:tu Žiaurus esi, jeigu taip darei.
Reikia abu file pavadinti tuo pačiu pavadinimu (tik kad vienas .avi, kitas .srt)vaidiz rašė:O tai kaip as cia suprantu reikia ziureti pati epizoda ir kartu skaityti lietuviskus subtitrus kitame lange? Tad reikia spaudineti alt-tab, arba susimazinti abu langus per puse. O neina taip padaryt, kad tie subtitrai eitu ziurint epizoda apacioje? Kaip buna subtitrai iprastai.
GhZ rašė:Blt (atsiprasant) negi negalit normalaus download linko imest?
GhZ rašė:Blt (atsiprasant) negi negalit normalaus download linko imest?
Lights On. rašė:parsisiunčiu aš tuos titrus, bet vistiek kurioj nors vietoj jie pradeda skubėti arba atsilikti, ir tenka išjungti, nes nervina. bet vistiek pagarba, kad verčiat.
eNT rašė:Lights On. rašė:parsisiunčiu aš tuos titrus, bet vistiek kurioj nors vietoj jie pradeda skubėti arba atsilikti, ir tenka išjungti, nes nervina. bet vistiek pagarba, kad verčiat.
Tai releasai turbūt nesutampa ir tiek, reikia suderint titrus ir releasus, beje per vlc berods "g" ir "h" galima reguliuot titrų pasirodymą, kartais būna kad nustatai pvz. titrus 2sek į kurią nors pusę ir viskas gerai būna, o kartais pastoviai taisyt reikia
Lights On. rašė:jei dar paaiškintum, kur tiksliai tie g ir h, būtų didelis didelis AČIŪŪŪ
Lights On. rašė:eNT rašė:Lights On. rašė:parsisiunčiu aš tuos titrus, bet vistiek kurioj nors vietoj jie pradeda skubėti arba atsilikti, ir tenka išjungti, nes nervina. bet vistiek pagarba, kad verčiat.
Tai releasai turbūt nesutampa ir tiek, reikia suderint titrus ir releasus, beje per vlc berods "g" ir "h" galima reguliuot titrų pasirodymą, kartais būna kad nustatai pvz. titrus 2sek į kurią nors pusę ir viskas gerai būna, o kartais pastoviai taisyt reikia
jei dar paaiškintum, kur tiksliai tie g ir h, būtų didelis didelis AČIŪŪŪ
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių