NUOSTABUS_PROTAS rašė:O aš turiu komentarų ir tikrai nereikia atsigauti viena geriausių serijų 10/10 Lockas mldc pagaliau pradeda mąstyti, o gal mirtis jam padėjo suprasti ir atsakyti į daugelį klausimų. Gal šiek tiek nustebau, kad Benas vis dėl to nenužudė Penelopės ir net pašautas Desmondas išgyveno, dabar aišku, kad Benas yra geras žmogus su trūkumais, bet tai atleidžiama, štai kodėl jo nenužudė SMOKE, o monstras kiek supratau iš piešinių yra Dievo Anubio, jo paskirtis ne, bet kokia apsauga, o tik apsauga nuo blogų žmonių, tokių kaip Widmoras, pagaliau visi taškai sudėti nu beveik visi... Tik va kas man keistai pasirodė:
1. Arklys (gal ir klystu šis arklys ir ankstesnėse serijose vaidenosi, bet nelabai atsimenu);
2. Alex (Jei gerai supratau, tai ji ne Beno duktė, o Widmoro? Tik kada ir kaip jis spėjo su Prancūze, tai galima sakyti nauja istorija);
3. Šventykla (išorė neprimena Egipto civilizacijos statinių, labiau Majų, bet yra vienas neaiškumas jie ėjo ne į vidų, o po ja, taigi pati šventykla yra kitos civilizacijos, o tai kas po ja visiškai kitos t. y. Egipto);
4. Benas (nejaugi jis daugiau nebeturi plano, kas toliau, ta jo nuostaba, kad Lockas gyvas, tas nuosprendis apie jo teismą ir tas Alex pasivaidenimas, kuris jį visiškai parklupdė, negi jis susitaikys su ta mintim, kad nuo šiol Lockas bus visų vedlys?!)
Įdomu kas toliau, kaip Lockas žada padėt Sun susitikti su JIn gi juos skiria laikas?! Laukiam kitos įdomios serijos...
P.S. Neprisikabinėjam prie klaidų nebūkit mokytojais ir nenorėkit, kad kiti jus pradėtų mokyti, tai skirta vienam asmeniui ir jis tai žino!!!
NUOSTABUS_PROTAS rašė:1. Arklys (gal ir klystu šis arklys ir ankstesnėse serijose vaidenosi, bet nelabai atsimenu);
2. Alex (Jei gerai supratau, tai ji ne Beno duktė, o Widmoro? Tik kada ir kaip jis spėjo su Prancūze, tai galima sakyti nauja istorija)
MACD rašė:Kodėl Benas neprisiminė Saydo - viskas aišku. Bet kodėl Ruso neprisiminė Beno, kai jį pati ir sugavo su savo tinklu antrame sezone - kažkokia mistika. Taip pat - pirmame sezone Ruso pasakojo, kad jos vaiką atėmė otheriai po to, kai užkūrė juodus dūmus, etc. Dabar gi paaiškėjo, kad nieko panašaus nebuvo -atėjo Benas ir pagrobė.. pagrasinęs pistoletu ir tiek. Beje, jei tas ofisas buvo beno, o draboviką rado po jo stalu - įdomu, kam jo Benui prisireikė.. tai jau tikrai teisingai Lockas psakė - per daug corporative ....
Dar viena dalykas - einu ir aš klozetą nuleisiu.. .gal ir man juodi dūmai pasirodys..
NUOSTABUS_PROTAS rašė:kuriems galams jiems t. y. otheriams arklys jei autobusiukai buvo!!! O dėl Alex gi prieš išlydint Widmorą iš salos Benas pasakė, kad tipo dažnai išvykdavo iš salos Widmoras ir susidėjo su outsider (pašaliniu) nu gal ir sumaišiau su Penelope. Beje sezonus žiūrėjau visus taigi ne lialia ok?!
NUOSTABUS_PROTAS rašė:Su arkliu na aš turėjau omeny, kad tas arklys ankstesniame sezone buvo pasivaidenęs, o ne šioj serijoj nu ir dėl to keista, kad tai vienintelis arklys ir kuriems galams jiems t. y. otheriams arklys jei autobusiukai buvo!!! O dėl Alex gi prieš išlydint Widmorą iš salos Benas pasakė, kad tipo dažnai išvykdavo iš salos Widmoras ir susidėjo su outsider (pašaliniu) nu gal ir sumaišiau su Penelope. Beje sezonus žiūrėjau visus taigi ne lialia ok?! Jei rašai, kad klystu pataisyk, o nevaidink didelio fano kuris vedasi dienoraštį apie kiekvieną įvykį kapish?!
Antanas B. rašė:Norejau pasiklausti, kas bus Ethonas uzhauges? kazkaip neuzfixavau jo charakterio.
serija tikrai idomi, tik ta monsterio apsuptis aplink bena ir ZIUREK KA PADAREI tai man pasirode ziauriai wack.
ps benas irgi nesensta
Linas rašė:2. Dumelis nera security system, kaip KAI KURIE nuostabus protai buvo isitikine.
Aciu uz demesi. Labanakt.
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių