OK OK - skelbiam pradžią, nepaisant to, kad aš nežmoniškai užsiėmęs.
Taisyklės labai paprastos:
1. Dalyviai turi nufotografuoti situacijas, kuriose būtų pavaizduotas vienas iš numberių (4 8 15 16 23 42), pvz. keturlapis dobilas, 8 bokalai alaus, 15 litrų indikatoriuje benzino kolonėlėje, 16 kilometrų iki Vievio, filmo 23 reklama, 42 paukščiai tupintys ant elektros laido - naudokit savo fantaziją, svarbiausia, kad fotografija kažkokiu būdu atspindėtu numberius.
2. Kadangi dalyvių nedaug - kiekvienai kategorijai galite siųsti daugiau nei vieną foto.
3. Foto reikia atsiųsti el. paštu
info@draugas.tv - nepamirškit parašyti savo nick'o
4. Lakstom ir fotografuojam iki liepos 1 - nes tada aš grįšiu į Lietuvą ir galima bus per apdovanojimų ceremoniją atsigerti alaus (pvz. bliuzo naktyse).
5. Jeigu vistik pritrūks laiko (mėnesis kaip ir pakankamai...) - derėsimės :)
6. Kai susiųsit fotkes - sumesiu jas kur nors balsavimui kiekvienoje kategorijoje.
7. Nepamirškit, kad siųsti derėtų savo fotkes. Prieš siųsdami pasitikrinkit, kad tai nebuvo netyčia nusiurbta iš google images ar pan., ane?
Kiek kam ir kokių
magnetinių lipukų atiteks po visko nuspręsiu aš, o jeigu bus gera nuotaika tai gal ir dar kokį alternatyvų superprizą suorganizuosiu. O gal ir ne. Bet visų svarbiausia, kad pakils laimėtojo respektas ir karma.
Yzi? Išsitraukiam fotošautuvus ir namaste!